• За нас

     Добре дошли в най-големия сайт за официални детски рокли и обувки в България. Имаме удоволствието да ви представим висококачествена колекция от официални детски рокли с марката My Princess Collection. Водени от мотива да удовлетворим всички потребности и желания на нашите клиенти, разработихме специално за вас този бърз, лесен и удобен начин да осигурите в ежедневието на вашите деца богато разнообразие от модели, материи и цветове. Удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена, са от първостепенно значение за нас. Всичко това, съчетано с конкурентни цени, прави нашия е-магазин вашето любимо място за атрактивни покупки.

      

     Ако имате допълнителни въпроси не се колебайте и се свържете с нас на e-mail: info@myprincesscollection.net, тел:   0887-544445 или чрез формата ни за контакти.

      

     Приятно пазаруване!

    • ФИЛТЪР

    • АКЦИЯ

    • КОНТАКТИ

     Ren Evolution SRL
     Онлайн магазин Myprincesscollection е ръководен от Ren Evolution SRL, дружество с ограничена отговорност, със седалище в Bucharest, вписано в Регистъра на предприемачите на Националния съдебен регистър от Окръжен съд Bucharest, XII Търговски отдел на Националния съдебен регистър под KRS номер 0000342367, акционерен капитал: RON 40 000.

     : София 1000
     : 0887 54 44 45
     :